Webshopbouw
Wij bieden de mogelijkheid om uw website en/of webshop te ontwikkelen. Hierdoor geniet u van talloze voordelen, zoals: thuiswinkel certificering, filtertoepassing, gewenste bestelmogelijkheden, fraudebestrijding en prijsbeheer. Daarbij bieden wij u de mogelijkheid om al uw producten te beheren en van de juiste content te voorzien. Hierdoor kunt u zich concentreren op uw business en ervaren uw klanten alle voordelen van een professionele webshop partner.

ERP & Administratie
U kunt gebruik maken van Navision waarin u uw administratie professioneel kunt voeren met alle benodigde BI en financiƫle rapportages. Samen met onze IT-specialisten kijken wij naar alle koppelingen die nodig zijn om uw webwinkel zo optimaal mogelijk te laten samenwerken met ons ERP-systeem. Indien gewenst kunt u op contractuele basis gebruik maken van maatwerkrapportages, toegespitst op uw organisatie en fulfilment wensen.

Aftersales en additionele rapportages
Wij bieden tal van aftersales en rapportage mogelijkheden die toegespitst zijn op uw unieke wensen. Middels online rapportages kun u uw voorraad, verkopen en retouren dagdagelijks in de gaten houden en waar nodig bijsturen. Samen met u kijken wij graag welke rapportages voor u van belang zijn om uw sales & aftersales zo optimaal mogelijk te managen.