Over ons

In mei 2008 is het bedrijf PDC ontstaan. PDC draagt sinds die tijd zorg voor de inslag, de opslag, het pickproces, de verzending en de retournering van alle fysieke- en webwinkels die onder de Paradigit Groep vallen.

Sinds 2012 zijn hier een aantal fulfilment campagnes voor partners aan toegevoegd. PDC regelde de volledige distributie van onder meer Oxxio, Ziggo en Tele2. In een later stadium zijn hier nog TPVision, Vidistri en ANWB/ICS aan toegevoegd.

Medio 2016 is de naam PDC veranderd in PDCWeb, omdat de focus steeds meer is verschoven van fysiek winkelen naar het online kanaal. Door deze online groei verstuurt PDCWeb gemiddeld 250.000 pakketten per jaar voor haar eigen webwinkels. Hieronder vallen onder meer Paradigit.nl, Paradigit.be, CampusShop.nl, CampusShop.be, NoRRoD.nl en Komplett.ie. Dit heeft geleid tot een Europees contract bij verschillende expediteurs, waardoor PDCWeb haar diensten tegen een scherp tarief aan kan bieden.

In januari 2018 heeft PDCWeb haar diensten opengesteld voor andere webshops welke opzoek zijn naar de uitbesteding van de logistieke werkzaamheden en is het fulfilment bedrijf ontstaan. Door de jarenlange ervaring van PDCWeb met de inslag, de opslag, het picken en het verzenden van producten én de ervaring in het retourproces (onder meer door veel verkopen aan consumenten), garandeert PDCWeb een vlotte afhandeling van (online) orders. Dat heeft ertoe geleid dat meer partners ons als een volwaardig en professionele fulfilment partij zien. Denk hierbij aan; Buteo Photo Gear, Sjoprz, Kesbeke, Zaanse en nog tal van anderen.

Zaken doen met PDCWeb biedt de volgende voordelen:

  • Late cut-off tijd van 23.30u;
  • Next Day Delivery inclusief Track & Trace;
  • Single Point of Contact voor al uw vragen;
  • Snelle verwerking van retouren;
  • Internationaal versturen én retourneren;
  • Flexibele bezorgopties;
  • (Online) rapportages;
  • Lage kosten door schaalvoordelen; tarieven van pakketvervoerders zijn vaak lager door het hoge volume dat PDCWeb aanbiedt. Hiervan profiteert u mee.

Hier vindt u onze fulfilment diensten