Verzending

Voor u is het belangrijk dat bestelde producten onbeschadigd bij uw klanten worden afgeleverd. PDCWeb verzendt pakketten in één van onze vier standaard dozen inclusief het benodigde opvulmateriaal. Na deze zorgvuldige manier van inpakken wordt uw pakket overgedragen aan een pakketdienst.

Meerdere vervoerders
PDCWeb heeft contracten met een drietal vervoerders. U kunt profiteren van schaalvoordeel door gebruik te maken van één van deze vervoerders waardoor uw verzendkosten lager zullen liggen dan de verzendkosten die u betaalt bij bijvoorbeeld het postkantoor.

PDCWEB heeft contracten met de volgende drie vervoerders:

  1. DHL
  2. PostNL
  3. UPS

In onderling overleg bepalen we uiteindelijk welke vervoerder het beste aansluit bij uw wensen en eisen.

Bezorg- en verzendopties
PDCWeb heeft contracten met een drietal vervoerdersTegenwoordig is het meer regel dan uitzondering dat klanten Next Day Delivery verwachten. Alle vervoerders waarmee PDCWeb samenwerkt bieden deze mogelijkheid aan. Verder is het mogelijk om gebruik te maken van 3000+ afhaalpunten waardoor uw klanten het pakket op kunnen halen op een voor hen geschikt moment.

Daarnaast bestaan er verschillende verzendopties, zoals avondlevering of levering in een bepaald tijdvak. Op die manier kunt u goed inspelen op de behoefte(n) van uw klant(en).

Late cut-off tijd
Voor Nederland en België bieden we Next Day Delivery aan en hanteren we een cut-off tijd van 23.30 uur. Omdat veel van onze partners Europees georiënteerd zijn, bieden wij een verzendcontract aan met aantrekkelijke tarieven voor pakketverzending binnen de Europese Unie. Uiteraard houden we tijdens het inpakken en het verzenden rekening met het milieu en versturen de pakketten daarom zo duurzaam mogelijk.

Track & Trace
Op het moment dat PDCWeb pakketten meegeeft aan de vervoerder en deze in het sorteerproces worden aangemeld, ontvangen wij automatisch Track & Trace codes. Deze codes delen we met uw webshop door middel van de geïntegreerde webshopkoppeling.

Voordelen uitbesteden verzending

  • Scherpe tarieven voor verzenden binnen de EU door schaalvoordeel;
  • Cut-off tijd van 23.30 uur & Next Day Delivery;
  • Keuze uit verschillende vervoerders;
  • Automatisch ingeladen Track & Trace codes.