Welkom bij PDC!

PDC staat voor expertise en schaalvoordeel. PDC, voluit Performance Distribution Centre, faciliteert verschillende retail- en automatiseringsbedrijven in de ICT-sector op het gebied van logistiek, inkoop, financiële administratie, marketing, ICT, aftersales en P&O.

Deze centrale dienstverlening zorgt voor de beste uitgangspositie voor verdere groei en maximale efficiency, voor klanten én voor partners en leveranciers. Op deze website vindt u meer informatie over onze diensten voor beide doelgroepen.

PDC B.V. is opgericht in 2008 en gevestigd in Eindhoven. PDC is ISO 9001 gecertificeerd, wat betekent dat het kwaliteitsmanagement voldoet aan de hoogste internationale normen.

PDC werkt nauw samen met een groot aantal partners, waaronder Intel en Microsoft. Microsoft heeft PDC de status toegekend van Gold Partner. Dit is de hoogste waardering die Microsoft in haar partnerprogramma uitreikt. PDC behoort hiermee tot het topniveau van de partners wereldwijd en tot een beperkte selectie in Nederland.