Nieuws

Geregeld verschijnen er nieuwsberichten en redactionele stukken in de verschillende media over PDC. Op deze pagina vindt u een overzicht van het laatste nieuws en gepubliceerde stukken met betrekking tot PDC.


24 juni 2009: PDC distribueert Intel/Quanta Classmate systeem in Benelux en Nordics

PDC bv heeft een contract gesloten met Quanta Computer Inc. om de Intel-powered Classmate PC te distribueren in Nederland, België, Luxemburg, Denemarken, Finland, Zweden en Noorwegen. Deze exclusieve afspraak maakt het resellers mogelijk om leren met de computer naar iedere klas en ieder gezin te brengen.

De Intel-powered convertible Classmate PC met Intel® Atom™ processor is een uniek platform met draaibaar scherm, dat in een handomdraai verandert van netbook naar 8,9” tablet. Handschriftherkenning en een kindvriendelijk, robuust ontwerp onderscheiden de Classmate PC in de markt. De Classmate PC maakt lezen en samenwerken in het klaslokaal mogelijk. Resellers kunnen met de unieke Classmate PC marge toevoegen aan hun portfolio.

PDC richt zich met de Classmate PC op resellers en value-added integrators met een sterke aanwezigheid in de onderwijs markt. In de exclusieve afspraak met Quanta zal PDC de import, voorraad, logistiek, lokalisatie van het toetsenbord, technische ondersteuning, spare parts en RMA afhandeling verzorgen. PDC is bovendien volledig uitgerust voor configuratie en imaging.27 oktober 2008: PDC betrekt nieuw bedrijfspand in Eindhoven

Vanaf 27 oktober 2008 is PDC gevestigd in een nieuw bedrijfspand aan de Hooge Zijde 30 te Eindhoven. De logistieke capaciteit is daarmee toegenomen tot het drievoudige van de huidige capaciteit. Algemeen directeur Peter Mulder: “De laatste drie jaar is onze omzet 88% gegroeid. We brengen nu alles in gereedheid om die lijn door te zetten.”

PDC staat voor Performance Distribution Centre en vormt de centrale spil in een groep ICT retail- en automatiseringsbedrijven. PDC faciliteert hen optimaal in hun bedrijfsvoering. Centrale inkoop, logistiek, financiële, ICT, marketing en HR diensten zorgen voor de beste uitgangspositie voor verdere groei en maximale efficiency.